500 TL üzeri ücretsiz kargo
DERMOKOZMETİK VE SPORCU BESİNLERİNDE DOĞAL BİR DOKUNUŞ
YEŞİLMARKA SAĞLIKLI YAŞAM ÜRÜNLERİ
NATURAL TOUCH OF DERMOCOSMETICS AND NUTRITION
FABRİKADAN DİREKT GÖNDERİM
NATURAL TOUCH OF DERMOCOSMETICS AND NUTRITION
500 TL üzeri ücretsiz kargo
DERMOKOZMETİK VE SPORCU BESİNLERİNDE DOĞAL BİR DOKUNUŞ
Yeşilmarka Triple Effect Cream

Yeşilmarka Triple Effect Cream

Yaşlanmak mı yoksa yaş almak mı? İnsanların yaşadıkları yıllar karşısında kazandıkları ve kaybettiklerinin bütününe yaş almak diyebiliriz galiba. Peki, yaş almalarımızın sonucunda cildimizdeki deformasyonların etkilerini en az seviyelere nasıl indirebiliriz? İşte tam da bu noktada Yeşilmarka Triple Effect Cream içerisinde yer alan özel aktifler sayesinde cildimizde yer alan göz kenarı ve alın gibi bölgelerde ki kırışıklıkların azalmasında hatta zamanla yok olmasında etkili olmaktadır.  

Cildinizde meydana gelen ince çizgilerin, kaz ayaklarının ve lekelenmelerin yıllar içindeki stres, yorgunluk, güneş ışınlarına fazla maruz kalmak, su tüketiminin yeterli seviyelerde olmaması gibi etmenler yaş alırken yılların cildimizde bazı etkiler bırakmasına neden olabiliyor. Yeşilmarka triple effect kullanımı ile 3 dk içinde fark edilir bir biçimde etki sağlar ve etkisini gün boyu korur.

Kırışıklık Oluşumunun Başlıca Nedenleri

Göz kenarı, alın kırışıklığı ya da ciltte oluşan lekelenmelerin sayabileceğimiz birden fazla nedeni bulunmaktadır. Yıllar içinde cildimizde meydana gelen bu kırışıklıkların oluşumunda en büyük etkenlerin başında ise kısmen de olsa cildimize karşı gereken önemi vermemiş olmamız geliyor. Yeşilmarka Triple Effect Cream ile artık tüm kırışıklık ve lekelenmelere karşı büyük bir oranda güç kazanmış durumdayız. Yeşilmarka Triple Effect Cream ile düzenli kullanımda kurtulabileceğimiz kırışıklık ve lekelenme nedenleri;

  • Stres
  • Yorgunluk
  • Güneşin zararlı ışınlarına maruz kalmak
  • Su tüketimin yeterli seviyelerde olmaması
  • Azalan doğal yağ üretimi
  • Sigara kullanımı
  • Alkol kullanımı
  • Tekrarlayan hareketler ve yüz ifadeleri
  • Fazla mimik kullanımı
  • Yetersiz uyku

Yukarıda bahsedilen nedenlerden dolayı meydana gelen kırışıklık ve lekelenmelerden kurtulmanın Yeşilmarka Triple Effect Cream ile 3 dk içinde mümkün olması ve gün boyu koruma sağlaması cildimizin hak ettiği bakımı ve değeri vermemizi sağlıyor. İçerisinde yer alan özel aktifler ile 3 dk gibi kısa bir sürede etkisini gösteriyor. Yeşilmarka Triple Effect Cream formülünde ki mikro-alg teknolojisi ile üretilen özel aktifler cildimizin ihtiyaç duyduğu enerji üretimini desteklemektedir.

Kullanıcı deneyimleri sonucunda bir haftalık kullanım sonucunda kalıcı olarak koyu halkaların ve kazayağı görünümün azalmasına yardımcı olmaktadır. Yeşilmarka Triple Effect Cream %100 doğal, vegan, organik olmasından kaynaklı kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görmüştür. Ciltte meydana gelen kırışıklıkların ya da lekelenmelerin birçok nedeni olduğu gibi lekelerden ve kırışıklıklardan kurtulmanın da birçok çaresi olduğu ileri sürülmektedir.

Tavsiye edilen çözüm yollarının ne kadar etkili olduğu akıllarda soru işaretleri yaratmasından ziyade önerilen krem, jel, solüsyonların ne kadar doğal, organik, hormonlu maddelerden arındırılmış olduğu, vegan olması ve en önemlisi ise hiçbir hayvanın üzerinde denenmemiş olması gibi durumların önemi artık daha fazla önem teşkil etmektedir. Yeşilmarka Triple Effect Cream ise yukarıda bahsedildiği gibi kesinlikle içeriğinde hormonlu madde bulundurmaması, kullanılan ürünlerin tamamen %100 organik olması, vegan olması ve hiçbir hayvanın üzerinde test edilmemesi tercih edilmesinde en büyük gerekçelerdendir.

Yeşilmarka Triple Effect Cream Etkisi

Yeşilmarka Triple Effect Cream alışılagelmiş kişisel bakım ürünlerindeki gibi uzun süreli kullanım sonrası etki gösterme durumunu tamamen ortadan kaldırmaktadır. Yeşilmarka Triple Effect Cream jel yapısından tutun da özel aktifler sayesinde etkisini görebilmeniz için 3 dk gibi kısa bir süre yeterli olacaktır. Krem içerisinde ki peptit teknolojisi ile cilt gerilimini yok ederek, sağladığı rahatlama ile kırışıklıkların ortadan kalkmasını sağlamaktadır.

Güne başlarken sabah kullanımlarında ise mineral kompleksi ile cilt üzerinde meydana gelen ince çizgilerin üzerinde anında etki gösterir. Hızlı etki gösteren yapısı sayesinde gün boyunca daha canlı ve genç bir bakışa sahip olmamızı sağlar. Cildimiz için gerekli olan, vücudumuzda üretildiği halde çeşitli olumsuz etmenler ve yaş alma sonucunda vücudun üretimde azalma gösterdiği kolajen eksikliği yüzünden kolajen lifleri zayıflar ve incelir. Yeterli miktarda kolajen alamayan ciltler ise zamanlar matlaşma, nem dengesini koruyamama ve elastikiyetini kaybederek git gide genç bir görünümden uzaklaşarak, yaşlılık sürecini hızlandırmış olur.

Yeşilmarka Triple Effect Cream ise içeriğinde yer alan balık kolajeni ile cildimizin ihtiyacı olan tüm yardımı sağlar. Cildimizi beslemekle kalmayıp, hücreleri yenileme, onarma, canlandırma gibi etkilere gösterirken aynı zamanda cildin nem dengesini korumaktadır.

Yeşilmarka Triple Effect İçeriği ve Faydaları

Yeşilmarka Triple Effect Cream formülünde barındırdığı mikro-alg teknoloisi ile üretilen özel aktifler, balık kolajeni, hyaluronik asitler, Provitamin B5, Vitamin B3 ( Niasinamid), gibi birçok bileşenler ile çok fazla fayda sağlamaktadır. Örneğin;

  • Balık kolajeni ile cildimizin beslenmesini en yüksek oranda sağlamakla kalmayıp, cildimizde ki hücreleri yenileme, onarma ve nem dengesini sağlamak gibi etkileri bulunmaktadır.
  • Hyaluronik asitler ile cildimizin ihtiyaç duyduğu nem dengesini sağlamada çok önemli rol oynar. Nem dengesini korumasından, cilt içinde nemi hapsederek cilt koruyucu katmanını destekler.
  • Provitamin B5 ve Vitamin B3 ile cildin kendisini zaman içerisinde yenileme hızını artırarak cilt üzerinde meydana gelen leke ve kırışıklıkların yok olmasını sağlar.

Yeşilmarka Triple Effect Cream jel yapısı sayesinde kullanım esnasında cilt yüzeyinde hızlı emilim özelliği ile etki süresini ve üründen beklenen etkileri gözle görülür oranda artırmaktadır.

Yeşilmarka Triple Effect Cream Kullanımı

Temiz ve nemlendirilmiş cilt üzerine oldukça ince bir tabaka halinde göz çevresi ve ihtiyaç duyduğunuz alana küçük dokunuşlarla uygulayınız. Kuruması için mimik yapmadan bekleyiniz. Ürün kurumaya başladığında etkisini göstermeye başlayacaktır.

Paylaş: